I går blev det denna goda men enkla rätt – vem gillar inte snabblagade maträtter mitt i veckan. Denna goda rätt brukar jag göra när jag vill ha ett gott men enkelt tillbehör
Är ni Lasagne och/eller pastaälskare så rekommenderar jag er att prova det här receptet, lite eljest än den vanliga varianten men så mycket godare, i allafall om man har våran smak
En himla bra lasagne med omelett-aktig botten som min vän Michael har komponerat. Det handlade snarare om att minimera kaoset så att någon mat hamnade i magen istället för på väggen, att det skulle finnas lite golvyta kvar att gå på och kamma håret har vi gett upp ändå
Vispa äggen fluffiga ca 3 min med elvisp. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ihop allting, låt svälla i ca 10 min, bred ut i en smord form som ska vara ca 20x30 cm. Grädda i ca 30 min
Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Förgrädda botten ca 10 minuter eller tills den är gyllenbrun. Grädda i ca 10 minuter eller tills bullarna har fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.