Det låter väldigt skumt med svartabönor i en brownie men de är faktiskt väldigt goda. Jag tycker att det är en riktigt bra tidning, varje gång hittar jag flera recept som jag vill prova
Denna kladdis ärgjord med bas påsvartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Igår hade jag en riktig bakdag här hemma och har laddat upp med en massa godsaker till helgen. Gjorde en ny snickersvariant, chokladöverdragna bovetekex, raw chokladfudge samt dessa smarriga chokladbollar påsvartabönor
Denna kladdis ärgjord med bas påsvartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönorna och mixa tills du får en deg
Låt det steka påmedelvärme ett par minuter, eller tills löken blivit mjuk. När det är klart, lägger man i chorizo skivorna, de blir varma påeftervärmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.