Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål ochmiddag. Har i veckan ätit den både som middagoch då med vispad grädde och hallon
hur man lagar frukost ochefterrätt av ett paket kikärter. Nu är det dags för efterrätt, och som du kanske redan gissat är det dags för den veganska viralflugan
Marsankräm under ettknaprigt hasselnöts- och kaneltäcke. Blanda mjölk och marsansås - använd betydligt mycket mer av marsansåspulvret än vad receptet anger - du ska få en kraftig kräm ingen blygsam liten sås
Vispaett ägg lite lätt ochtillsätt en skvätt mjölk. Lägg bakelserna på ett bakplåtspapper. Även om det är litefattigt nu innanbarnbidragoch lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgontillmiddag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över natten men det doftar väldigt gott redan nu =)
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Häromdagen hjälptes LillaIoch jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfriochmjölkfri
Innanservering smular du över ett par pepparkakor och strösslar med lingon. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på IcaMaxioch tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspireradefterrättigår kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.