Servera med sallad. Köttfärsen. gärna med smak. Stek köttfärsen, häll i de krossade tomaterna, den rivna moroten och den tärnade paprikan och låt puttra en stund
Det var en mysig helg med nära och kära och en massa god mat förstås. Det blev lite kläder och en påse med kantareller som jag gjorde en ny smarrig paj av
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Riv morötterna och vitlöksklyftorna och låt dessa samt oregano fräsa med någon minut innan du häller på krossade tomater, vatten, vin, fond och eventuell grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.