Krämig med god smak av saffran, fänkål och lök och så lax och räkor då förstås. Fräs någon minut och blanda sedan ner vin, vatten, fond, låt bubbla upp, tillsätt saffran, grädde och creme fraiche
Matiga Galettes med prosciutto, pesto ochtomat. Idag till lunch fixade jag dessa fantastiskt goda, äkta franska Galettes med prosciutto, körsbärstomateroch härlig pesto, ägg och riven västerbottenost
Där kan du se vilken fisk som är grönmärkt och fritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iaktta viss måttlighet med, och vilken som är rödmärkt och helt no-no
MM som i Matigoch Mättande. Det är precis vad den här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risonioch pikant smak av mycket gräslök
Den här mustiga fiskgrytan med smak av saffran ochtomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.