Bli inte avskräckta bara för att denna heter höstgryta. ) Vi vill ju inget hellre än att våren ska komma på riktigt nu, men denna grytan är precis lika god tidigt på våren som sent på hösten
Ett till tips. Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Kul att göra någon ny variant på något man gillar, men jag måste nog ändå säga att Rydberg fortfarande ligger etta
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Januari är hemsk. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Sara har verkligen udda och spännande recept att dela med sig av. Det är sånt som gör att jag tycker att det är så roligt med den här idén om att göra en ny maträtt varje dag - jag får ju testa så mycket som jag förmodligen aldrig skulle ha fått för mig att göra annars
Förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort. Den fullkomligt rusar iväg. Jag och Arvid gör inte så jättemycket om dagarna men ändå så går det så fort
Ja, kanske inte varje torsdag då. Ärtsoppa (8 port) Du behöver. 18. soppor 8 port. Men faktiskt just idag. Ärtsoppa är i mitt tycke den bästa soppa man kan få
Dagens gröt är en enkel historia med kardemumma, krispiga pumpafrön och sött, saftigt päron. Trots sin enkelhet är gröten riktigt smakrik och väl värd att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.