Enligt mig en fantastisk kombination av smaker och perfekt till julen (och nyår med för den delen). Jag tänkte därför dela med mig av ett par favoriter jag gjort under åren
Behövde egentligen inte en till mortel. Tänkte att ni skulle få receptet nu i god tid till årets jul, så att ni inte missar en sådan gnistrande diamant
Igår så bakade jag lussebullar så vi har nu till tredje advent, lucia och alla andra juldagar och så passade jag på att göra mormors franska kola som jag ääälskar mest av allt julgodis i hela världen
Spara lite av hacket till garnering. Hyvla flagor av mörk choklad och vänd ner. Vispa alla ingredienser tillsammanstills mjuka toppar formas, och du har en härlig, caffe latte-färgad luftig blandning
Så här kommer ett helgtips. Jobbat 12-20. Jobbar 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. 3-4 vitlöksklyftor. 40 min tills potatisen är mjuk och gratängen fått fin färg. 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. 3-4 vitlöksklyftor Pommes friteskrydda
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. 3-4 stycken. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter. Värm ugnen till 200 grader
I med det avsvalnade smöret. Krustader med crabsticks-röra och rom. Här kommer lite inspiration till vad man kan bjuda på när gästerna kommer på nyårsafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.