Marinerad kycklingfilé med svampsås och smördegsinbakad potatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer 1 dl solroskärnor 2 msk smör, att steka i
  • marinad6 msk olja 3 klyftor vitlök, pressade 6 msk Maggi (smakförstärkare/buljong) senap 4 msk chilisås 0,5 citron, saften
  • Smördegsinbakad potatis5-6 potatisar, medelstora, grovrivna 100 g smör 3 klyftor vitlök, pressade 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 4 ark smördeg [10x10 cm] 1 ägg 1 msk sesamfrön
  • Svampsås1 gul lök 300 g champinjoner 200 g kantareller 2 msk smör, att steka i sky, från kycklingmarinaden 2 msk vetemjöl 2 dl grädde 25 g smör
  • Servering persilja till dekoration (eller ärtskott) granatäpplekärnor, till dekoration

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.