Bryt av nedersta biten på sparrisen och förkoka dem i 2 minuter. Hej och hallå. Nu är det gratängdags. Igår provade jag mig fram med den här gratängen och den blev SÅ god
Hoho, här ekar det på bloggen, det blir tyvärr dåligt med inlägg nuförtiden. Detta är ett GI recept ( om man använder sig av rött råris), men jag har även räknat ut Viktväktarpoints på detta och då har jag använt mig av lättkokosmjölk
Lägg resterande lök och tomat runt om och krydda och ha lite milda,ströbröd och ketchup på toppen. Brukar använda Lithells 9% middagskorv, men igår sprang jag på en korv på ICA, Nötkorv som bra innehåller 12% fett. Stek i ugn på 225 grader ca 25-30 min
Igår snöade det också, vilket i och för sig är typiskt aprilväder, men vi har ju blivit lite bortskämda med sol och vårvärme på sistone så mer snö och kyla vill man ju helst slippa
Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Det här receptet kommer från Viktväktarnas bok "Grytor och gratänger" och i detta recept steker man inte köttet utan lägger i det i vätskan lite i taget och låter det sen sjuda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.