Garnera mednonstop. Grovhacka non-stop. Fördela hackade non-stop på. non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. 200 g non-stop
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Tryck ner några NonStop i varje kaka. Ca 30-35 stycken2 ägg5 dl vetemjöl200 g smör, margarin3 dl råsocker1 msk vaniljsocker1 tsk bikarbonat1 krm salt 150 g hackad mandel1 påse Non Top (350 g)Ugn. 175°Rör ihop margarinet och socker poröst. Tillsätt dem tillsammans med 100 g grovhackad NonStopoch mandeln, rör ihop alltsammans. Platta ut dem med handen till ca 6 cm
marshmallows ochnonstop. Resultatet blev de här godbitarna med det bästa från två världar. Glöm inte att vända nonstopen i lite vetemjöl, annars sjunker de till botten
I år bakade jag två små stugor mednonstopoch fick hela två påsar över. Tillsätt sedan mjöl, aromen och bakpulver och vispa till en slät smet med hjälp av en elektrisk visp
En cookie med bitar av vit choklad ochnonstop. Lite sega, ljusa och ganska stora [de flyter så lägg dem inte för tätt på plåten] med goda bitar av choklad och godis i så detta recept kör jag på i fortsättningen men kanske även provar en variant med jordnötter och mörk choklad eller något annat gottigt
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.