Dagens macaroner eller som de numera kallas här hemma "makkisar" blev riktigt, riktigt goda. Den spritsen är kanon och det är superduper enkelt att få fina små makkisar
På den stora festen nästa år så skulle jag gärna vilja bjuda på ett hav av makkisar i alla möjliga smakkombinationer - tänk er chokladmacarons med fluffig vit citronfyllning eller hallonmacarons med hallonfyllning, lakritsmacaroner där fyllningen är en nästan svart mörkchokladganasch med lakritspulver, bittermandelmacarons med xantésmörkräm
Då det blir ett stort partaj så måste det bakas många makkisar och det kan jag inte stå och göra kvällen innan utan kommer att få börja tre månader i förväg (tre månader för att då vet jag säkert att smöret i fyllningen inte blir dåligt i frysen
vaniljmakkisar med chokladsmörkräm. Det fick bli ett gäng makkisar - mandelkakorna är bara smaksatta med två matskedar vaniljssocker och mellan hamnade den här rent förföriska chokladkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.