På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar tittsom tätt. Lagat & ätitkycklingmedbambuskott och champinjoner och stoppat frysen full medmatlådor
Och en av minafavoriter, som är enkel och somblir en fantastiskt god middag för flera, är en hel grilladkycklingindirektgrillad på klotgrill under lock
Marinerakycklingbrösten och lägg dem på en ugnsplåt. Blanda alla kryddorna tillchermoulani en bunke och tillsättfinhackadchili, fintrivenvitlök, vinäger, olivolja, citronskal och finhackadkoriander och persilja
Stycka kycklingen (de delar av kycklingensomblir över kan användas för att göra buljong). Det somblir kvar av citronskalen kan även de läggas ner i grytan för extra syra
Marockansk gryta medmärgpipa från Malma Gård och hur mycket kryddor som helst. Jag älskar att sätta på mig ett par mysbrallor och raggsockar, tända ljus och koka grytor som får rå sig själva på spisenitimmatals
Det här är minvariant av en underbar marockanskkycklingrätt (tillagadi den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges iParis för några år sedan
I denna rätt så är tabascon ett måste, den gör allt. Tag efter smak och tycke. Tillsätttillsistzuccininiskivor, ärtorna och tabascon och låt koka tills alla grönsaker är färdiga
Nu har jag en stor planta här hemmai trädgården och den är lite grövre i bladen och doftar starkare än den tunna ljusgröna myntasom säljs imatvaruaffärerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.