Stark ochmör skinkstekKvällen före. Köttet blev så mört så mört. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningen till och från hockeyn så jag får hålla mig inne resten av kvällen
Salta och peppra något. Vill ni inte använda honung så går det bra med fibersirap eller sockerfri lingonsylt men lite sötma behövs för att runda av smaken av dijon- och dragon
Arbeta ihop mjöl, smöroch salt till en smidig deg, blanda i keson tills degen håller ihop. Hacka purjolöken, paprikan och äpplet, bryn dem tillsammans med curry utan att det bränns
Finfördela smöretoch mjölet till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg. Vispa ihop ägg, mjölk, vitlök och kryddor med en handvisp
Hetta upp lite olja eller smör i en stekpanna. Salta och Peppra under tiden. Smaka av med salt och peppar och rör ner grädden och låt sjuda någon minut till
Grillad oxfilé med messmörsås, majssalsa och rotsaker. Grillat när det är som godast och mustigast. Putsa och marinera köttet i olja salt, peppar, paprika och vitlök
Resultatet blev en underbart möroch saftig porchetta i Crock Pot som ni inte får missa. Porchetta görs på fläskkarré eller fläsksida som man skär till en större och tunnare bit, fyller med massa godsaker som vitlök, fänkål och rosmarin och sedan rullar ihop till en rulle
Knåda samman (gärna i matberedare) smöroch de olika mjölerna och socker snabbt till en deg. Här en variant med glutenfri där smuldegen är gjord på kokosmjöl och mandelmjöl
Mör, saftig och smakrik lammbringa från Ervalla Lamm. Fylld med rosmarin, salvia och vitlök. nu På grund av att det sitter mycket fett (smakbärare) på lammtunnbrinngan så kommer den att smaka mycket och vara möroch saftig när den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.