Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Bryt av och kasta nedersta biten på sparrisen. Lägg kokt ris i botten på en smord ugnsform. Lägg på purjolöksfräs, sparris och räkor och blanda det lätt med riset
Forma till biffar och stek i smör, ca 2 minuter på varje sida på ganska hög värme. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. se på instagram och hashtagga det #56kilo
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Idag har jag varit på hos tandläkaren med barnen. Till på köpet fick jag uppmaningar om att inte ge henne äppeljuice och jag kände mig som en dålig mamma (för äppeljuicen alltså, inte för att hon skrek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.