Bred röran på den avsvalnade botten. Strö på räkor och garnera vackert med resterande ingredienser. Sätt ugnen på 220 grader vanlig värme, 200 grader varmluft. Veckla ut smördegen på sitt bakpapper på en plåt, skär en kant ca 2 cm runt om men inte helt igenom
Tvätta och torka citronen och riv över lite av citronskalet på pastan. Låt allt fräsa en minut och lägg sedan i tomaterna och koka ihop tills hälften av vätskan försvunnit
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkor i lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.