Servera på rostat bröd (godast blir det om du steker skivor av vitt bröd i smör) eller i bakad potatis, toppa med några hela räkor, en dillkvist och kanske en extra klyfta citron
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Vetemjöl 4 dl mjölk (3 %) 4 st Ägg 2 msk Strösocker salt (en nypa)
Klicka i kryddsmöret och på med såsen. Toppa med kräftstjärtar och lite dill. Servera med en god sallad. Det här är den godaste bakade potatis jag ätit på mycket länge
Garnera med dill. Skala räkorna och lägg i en plastlåda. Servera med citronklyftor och en kall öl. Klicka på majonnäs och så mycket räkor som får plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.