Hacka den vita chokladen och lägg på den direkt när du har tagit ut kladdkakan ur ugnen. Klicka ut kolakrämen i smeten och toppa med resten av kladdkakesmeten
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Vit chokladkladdkakamed hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vit kladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Ta lite av smöret och smörj en rund form med löstagbar botten
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Låt den kallna i ett vattenbad under omrörning och garnera sedan med färska eller tinade hallon. Använd en vanlig matsked och rör ner först socker och sedan ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.