Dusom är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Dela längderna i jämnstora, sneda smala bitar och lägg dom med snittytan upp på pappret igen. Lägg bakplåtspapper på en bakplåt och klicka ut smeten i två längder, lika långa som plåten, på pappret
Jag kommer sannolikt aldrig att bli vegetarian och absolut inte vegan, men jag tycker ända att det är någonting väldigt sympatiskt med helt vegansk mat somdessutom är lyxig ochsom man verkligen lagt ner tid ochomsorg på
Förutom recepten har jag också skrivit lite grann om varför innehållet i respektive recept är nyttigt och inspiration till dig att vara flexibel och experimentera med innehållet så att du kan laga dina personlig favoriter
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Det är ganska viktigt att du väljer rätt sorts kokosmjölk, duvill inte ha en grynig variant. Jag tycker att det är värt att hålla liv i denna matfluga ochvill inspirera till att föra in chiagröten i vardagsrutinen
Hata kanske är en för stark ord men att man inte alls gillar och kan tänka sig äta. Ochsom det inte var tillräckligt för att få den mest lugna och sansade personen att tappa förståndet hade vi fått lite hagel på det också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.