Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Se till att grytbitarna är väl putsade, inga hinnor och senor kvar. Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg
Den är heelt ljuvlig faktiskt. Ikväll hade jag ett litet "symöte" med några härliga tjejer. Då brukar vi sy lite (idag sydde jag i 2 knappar) och äta mycket
Ingredienser Portioner. 4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hacka löken och fräs i en klick smör i en gryta tillsammans med 1 pressad vitlöksklyfta. Ha i crème fraiche, grädde, de soltorkade tomaterna och spadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.