Pensla en liten långpanna, 20x30 cm, med litet matfett och klä formen med bakplåtspapper. Dela 3 av äggen i gulor och vitor, och blanda potatismjölet med bakpulver
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Om jag skriver att jag förde med mig sommarens smaker in i hösten, så tycker ni kanske det är lite märkligt att jag med sommarens smaker syftar på senap
Men här med tror jag att jag banne mig utnämner Tinas Pimm´s till sommarens godaste bål. Jag har länge funderat på att köpa en flaska Pimm´s för jag har vid ett par tillfällen blivit bjuden på så otroligt gott bål med Pimm´s i, men eftersom drycken tillhör Systembolagets beställningssortiment har det inte blivit av
Tzatsiki, ordet jag aldrig lär mig stava till, är det tzatsiki, tzatziki eller hur skriver man det. Hur som helst så är det alltid en given höjdare på sommaren och har nog haft det till det mesta
Detta recept är det enda man behöver och kakan är så god att det helt plötsligt är överflödigt att beställa en morotskaka på fiket för de är inte lika goda
Igår var vi bortbjudna på middag och fick serverat en dryck gjord på rabarber. Det var något helt sjukt gott, tydligen hade de serverat den på tv i något av morgonprogrammen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.