1. Hacka svamp och lök. Lägg svampen i en torr panna och låt vätskan koka in. Tillsätt då smöret och fräs svampen på medelvärme tills det ”knäpper” om den
Receptet kommer från Lisens Örtspa. . Det är inte ofta jag är med på bild . men ibland kan det ju vara kul att få ett ansikte på människan bakom bloggen även om det är en mask emellan
Pang boom bang så är vi inne i juni. Maj har de senaste åren bjudit på varma och soliga sommardagar och det enda som är trist med det är att maj även brukar vara en månad när man har fullt upp med jobb, skola och aktiviteter inför sommaren
I mitten av maj ska jag på en vild vandring tillsammans med Lisen Sundgren som har sidan Life by Lisen och som bland annat skrivit böckerna Lisens gröna värld (klick) och Det vilda köket (klick) som ligger i min korg när jag ger mig ut i skogen
Dra mig baklänges på en skottkärra detta är kanske bland det godaste jag ätit. Galet nyttigt också. En riktig svensk Superfood är grönkålen fylld med c-vitamin, kalcium, a-vitamin,e-vitamin, B9-folsyra, B6, kalium, magnesium, järn, pektin och antioxidanter
Receptet kommer från boken "Lisens örtspa". Eftermiddagens mellanmål blev en "nässelsmoothie". Jag plockade inte bara ramslök igår, lite nässlor och maskrosblad slank ner i korgen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.