Då blir zucchinin bakad och ger en mustig saftighet till limpan. Jag fortsätter med mitt experimenterande med att ta fram bra bröd som passar oss som äter en glutenfriLCHF/Paleo-kost
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Orginalinlägget Glutenfritt bröd – Paleo/LCHF hittar du på Hälsa som livsstil. Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Men nu är det alltså äppelkaka igen som gäller, och den här gången en LCHF-variant - om man vill. Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Var så baksugen häromdagen och såg att jag inte hade något bröd kvar i frysen. Äter inte så ofta bröd men till helgen kan det vara gott att ha när man hinner äta lite längre frukost
7 dl glutenfria havregryn. 7 dl glutenfria havregryn. 6 Mars 2016. Godis. Lchf och Glutenfria Chokladbollar. För ett par veckor sedan fick jag en förfrågan om jag ville hålla, en föreläsning och berätta om min blogg
Efter en härlig sportlovsvecka i Italien är jag hemma nu. Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.