Det är en klassisk, italiensk efterrätt, och det finns en mängd olika varianter på den. Varje italiensk husmor med självaktning har nog sitt eget recept, men den innehåller oftast de lätta, torra savoiardikexen (kan också göras på sockerkaka), och ofta är de smaksatta med en blandning av kaffe och amaretto, marsalavin eller annan likör
Idag gifter sig dotter Josefin med sin Anders, och jag får ännu en helt fantastisk svärson. Håll alla tummar ni har för att regnet ska hålla sig borta, ringarna ska passa, festen bli fantastiskt rolig, talen vara spirituella och bröllopstårtorna smaka sommar
Lite nervös och jättetaggad, precis som det ska vara. Så nu har jag en heldag hemma där jag ska slappa i sängen, kolla på hockeyn och få lite småsaker fixat som jag inte hunnit under veckan
Uppriktigt sagt har jag väldigt svårt att hålla rätt på alla dessa olika dagar i almanackan - potatisens dag, köttbullens dag, fetaostens dag, kladdkakans dag, kaffets dag och så vidare i all oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.