Nej vad säger ni, ska vi inte ta och köra på medsenap till skinkan vi bjöd på igår. Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Men just majs och ärtor känns ju inte som det är några gourmetaspekter av matlagningen så det är därför jag har valt att inte göra något med burkmajs och frysta ärtor just nu
Blanda de olika senapssorternamed skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Detta är ingen traditionell levergryta, i alla fall inte i min familjs tradition. Vänd levern i vetemjölet och bryn levern i en tjockbottnad gryta på medelvärme i lite smör
Det finns i huvudsak gula och bruna senapskorn, och när man tillverkar senap males fröna och pulvret blandas med vatten och syra (t ex vinäger) för att smaken ska framträda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.