Lchf Fläsk och Löksås till det Brytbönor med sting
lolasmat
lolasmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Löksås
  • 1 gul lök i bitar
  • 1 dl grädde
  • 1 dl creame fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 1/2 hönsbuljongtärning
  • Bryn löken långsamt i en kastrull, i rikligt med smör
  • Tillsätt resterande ingredienser, och låt såsen småkoka i minst 20 minuter Mixa såsen med stavmixern och man vi ha den slät, om den blir för tjock så späd med lite mer mjölk.
  • Smaka av med lite peppar och lite soja för färgen.
  • 500 gram frysta bönor
  • 1 krm chiliflakes
  • salt o peppar
  • 1 msk smält smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.