Laxtartar på potatisblini
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stjälk(ar) salladslök(ar) , finstrimlad
  • 0.5 dl smetana , (eller crème fraiche)
  • 4 st vaktelägg
  • 250 gram kallrökt lax , fintärnad, eller gravad
  • 1 rapsolja , och smör till stekning
  • 0.5 tsk salt
  • 2 msk rapsolja , och smör till stekning
  • 1 rapsolja , och smör till stekning
  • 125 gram vetemjöl
  • 0.75 dl Öl
  • 10 gram jäst
  • 2 st ägg , (1 helt + 1 äggula)
  • 125 gram potatis kall och kokt , gärna mjölig sort

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.