Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Ingredienser Portioner. 4 8 tortillabröd 400 g laxfiléer salt peppar ca 200 g räkost (mjukost) isbergssallad 1 mango i tärningar ev färsk koriander Lägg till i inköpslistan
I torsdags när jag hade Ida och Frida på middag bjöd jag på Laxtacos. Laxtacos på tortillabröd. Inte speciellt avancerat men det blev väldigt gott med morot- och koriandersalladen till
Laxsida ömsint inklappad med smakrika kryddor i form av paprika, chili, koriander och ingefära, och trots att jag inte är särskilt bekant eller förtjust i varken koriander eller ingefära så gick detta hem hos mig
Tillsätt mixen tillsammans med en skvätt olivolja, rapsolja, lite pressad lime, salt och peppar till avocadon och blanda och mosa ihop det med en gaffel
Blanda majonnäs med creme fraiche, vatten, chilipulver och salt. Rör ihop och ställ svalt. Skiva chilifrukt och salladslök och blanda med mangon och gurkan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.