Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
I stället för min äppelcidervinäger som är lite extra, kan du ta alldeles vanlig äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger, och har du inte gröna russin i gömmorna så går det alldeles utmärkt med vanliga
Krydda laxfiléerna med salt och peppar. Skär brödskivorna till mindre krutonger och stek laxen ett par minuter per sida och brödet i samma panna som baconet
The post Chutney med koriander och mynta – Dhania podina chutney appeared first on Laga indisk mat. Den serveras i små mängder tillsammans med måltiden
Salta lätt och krydda med kycklingkrydda. Tina upp och rensa dem. Servera med ris och sallad. Lägg dem i en smord ugnsform och lägg en smörklick ovanpå varje file
Mango Chutney och Västerbottenost, visst låter det lite konstigt. Vi åt det till förrätt i helgen hos Louise och Calle, och jag kommer absolut att göra det fler gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.