Det var länge sen jag hade veckor där jag verkligen spenderade mycket tid på plats i skolan. Jag hade därför nästan glömt hur det är att komma hem sent, inte orka laga riktig middag (så man äter knäckebröd och yoghurt framför tvn) och sen få panik när man precis gått och lagt sig och inser att man inte har någon lunch att ta med till ytterligare en lång skoldag morgonen efter
Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
Lägg laxskivorna omlott på en bit plastfilm. Blanda samman philadelphiaosten och pepparroten. Lägg blandningen i mitten på laxen rulla sedan laxen över smeten så att du får en lång rulle
Påsk snart. (Blogger strulade så inlägget publicerades lite senare än täkt. )). Här i Rom är påsk = Katolskt firande, enorma chokladägg, påven, lamm, parad vid Colosseum och någon sorts duvformad kaka
Ta ut laxrullen, skär med en riktigt vass kniv i lagom stora bitar. Rulla ihop laxen med hjälp av plastfolien till en rulle, ställ in skärbrädan med laxrullen på i kylskåpet och låt det hela vila ett tag, 30 minuter-1 timme
Det här receptet är från senaste Lantliv Mat & Vin. Det blev smarrigt. Om man vill kan man bre röran på tunnbröd, lägga på laxen, rulla ihop och skära rullar
Idag åt vi vitkålscarbonara till kvällsmat och det är en stor favorit här hemma hos oss. Samtidigt som vi åt tittade vi på första avsnittet av "The voice", ska bli spännande att se vad det blir av det programmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.