Sätt på ungnen på 225 grader. , Skala potatisen och skär den i klyftor och lägg den i en ungssäker form, tvätta babyspenaten och riv den i mindre bitar och lägg sedan i formen, Skär kycklingfiléerna i strimlor 1-2 cm tjocka och tillsätt i formen, Tvätta och skär champinjonerna i skivor och tillsätt i formen, Skär löken i "klyftor" och tillsätt tillsammans med krossad vitlök i formen, Strö över salt, peppar, grillkrydda, vitlökspulver och lite oregano samt persilja
Torskrygg i ugn. Låt svalna och spar tills fisken ska in i ugnen. Ställ in i ugnen i 175 grader i ca 8-15 minuter, tills innertemperaturen är 52 grader
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Lika god som "vanlig", eller så nära man bara kan komma i alla fall
Fisken som fick samsas med risotton på tallriken var torsk som vi helt enkelt la i en ugnsfast form, strödde på lite hackad purjolök, ripplade över lite vitlöksrapsolja och kryddade med citronpeppar och salt
Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter
Denna tårta är uppbyggd med 6 skivor som grund med 4 lager på höjden. Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen
Koka potatisen och låt den svalna. Hacka löken och skär potatis, saltgurka och inläggningssillen i små tärningar häll därefter i gräddfilen, blanda ihop, salta och peppra efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.