Ris, sallad, mangochutneyoch hackad koriander (finnsiasiatiska hyllan). En mustigoch god gryta, vill du ha en bra GI-gryta så lägg ilite mer bönor och hoppa riset
Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - intevegetarian, men lagar och äter med stor förtjusningvegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt ochmiljösynpunkt
Middagenidag blev en indonesiskkycklinggratängmedkokosmjölk, vitlökochmangochutney. Blanda kokosmjölken men Mangochutney, Sambal oelek, vitlök, curry, salt ochpaprikai en bunke och rör om
En sån här dag passar det bra att värma sigmed en LaxgrytamedThailändska smaker. Efter någon minuttillsätternichilipastan, när chilipastan har blandats ut tillsätternikokosmjölkenoch låter det koka upp
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni blandar helt enkelt mangochutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Där finns mycket goda saker, bland annat en kycklinggrytamedapelsin, limeochmangochutney. Blev inget foto så jag visar en liknande gryta iställetmed lax, ananasochcitron som jag gjorde i helgen
MangoChutneyoch Västerbottenost, visst låter det litekonstigt. Vi åt det till förrätt i helgen hos Louiseoch Calle, och jag kommer absolut att göra det fler gånger
Supergott med det söta imangochutneynoch det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn ochmysig helg med promenad, liteshopping, tv och mycket god mat ochfika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.