Igår blev det en god bowl med halstrad lax, vitkål, morötter, gurka och rödbetor. Älskar kombinationen med mjuka och krispiga grönsaker tillsammans med den lite sotiga smaken på laxen
Skär laxen i portionsbitar och salta. Strö över sesamfrön och vik ihop till ett paket. Lägg laxbitarna i varsin bit aluminiumfolie och häll på hoisinsås
Jag lagade en ugnsbakad laxmedsesamfrön och till det serverade jag en kall limesås med gräslök. Den här laxen känns vårig och passar bra till påsk tillsammans med den kalla limesåsen
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.