I går var det dags för fisktillmiddagigen och som nästan alltid var det lax som serverades. Man kan lugnt säga att det märks att Ida har varit sjuk och hemma en hel vecka, men hon var inte redo för förskolan än
Skär en skåra på längden mitti varje laxbit och lägg över laxeni en ugnsfast form. Hacka kräftstjärtarna grovt och blanda med majonnäs, crème fraiche och peppar
Lägg fiskeni en ugnsform, salta och peppra. Jo då, jag ficktill en middagidag med. Det är så jag brukar göra, är jag sugen på något så googlar jag, som nu "torsk lchf" och det första receptet jag hittade lät gott så det fick det bli
800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk. 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor
Fyllning. Tinakycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikanfint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.