Ett gott alternativ till vanlig ” köttig ” lasagne. Men vill gärna skära ner på köttintaget och går det att göra ett gott alternativ som med denna lasange är det bara ett plus
Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Lägg på hälften av tomatsåsen och sedan ytterligare tre lasagneplattor. Lägg på tre lasagneplattor. Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant
För en fastare, ochdärmed torrare lasagne kan du slänga ner fyra lager, tolv plattor. Det är inte länge sedan jag gjorde lasagne utan den klassiska köttfärssåsen, utan en en helt annan historia, en svamplasagnemed pestotäcke
Varva tomatsås, lasagneplattor, aubergine, mozzarella och basilika. Bland annat stod en halvt improviserad lasagne på menyn och det var framförallt denna jag tyckte blev smaklös, så därför gjorde jag ett nytt försök igår
Pussla ihop en botten av lasagneplattornaoch täck med béchamelsås. Igår gjorde jag och Victor en fantastisk middagskreation - en lasagne som också blev en mättande studielunch idag
På med tomatsås, ostsås och de färska halverade tomaterna. Tomatsås, ostsås och den stekta squashen. Båda såserna är supergoda och när de blandas medlasagneplattor, färsk tomat och stekta squashskivor - toppat med riven ost förstås - så blir det helt enkelt sabla gott
Varva linsröran medkesoochlasagneplattor i en ugnssäker form. ) Pizzasallad smakar hur gott som helst till lasagne, men tyvärr hade jag inte förberett sådan, så det blev en snabbvariant med riven morot, strimlad vitkål och rödkål samt filéead apelsin och apelsinsaft
När vi la upp vår vanliga kesolasagne här på bloggen så trodde vi nog inte att den gick att förbättra, men tji fick vi, när vi insåg att den blev ännu godare med hjälp av aubergine, squash och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.