Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg
Om du inte vill göra egna såser går det lika bra med blå band eller knorrs såser. Skiva köttet i lagom tjocka skivor och stek dem efter eget tycke, om man vill ha välstekt eller blodigt
Börja med att tärna baconet och stek det knaprigt, lägg över på hushållspapper. Efter ungefär halva tiden smular man i fetaost och späder eventuellt med mjölk
Servera med ris/pasta och en god sallad. Hätta upp en större stekpanna med lite smör/rapsolja. Garnera med lite chiliflakes/finhackad chili och gräslök om önskas
Mat med brun sås blir just brun på bild och därmed inte så vackert att vila ögonen på. Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker
igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. gör samma sak med gurkan och skär den och morötterna i sneda bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.