Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Rullarna går bra att frysa, men blir godast om de värms en stund i ugnen, när de ska ätas. Arbeta samman en deg av 100 g smör eller margarin, 1 1/2 dl riven lagrad ost och 2 dl vetemjöl. Grädda mitt i ugnen i 225° ca 10 minuter. Skär varje rulle i ca 10 skivor och grädda ca 15 minuter i 225°. 100 g smör. Fyllda champinjonhattar 75 g leverpastej bredbar 1 msk vispgrädde 12 st champinjoner stora Räkkrustader krustaderna räkost räkor dill Laxrulle med ostfyllning lax ca 150 g tunt skivad kallrökt 150 g philadelphiaost gräslök Olivbollar 100 g smör eller margarin 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.