Skär filéerna i skivor som är 1 cm breda och bryn dem på båda sidor i en stekpanna med matfett. Tillsätt skivad salladslök och svamp i bitar och fräs ett par minuter
Dagens middagstips från oss till er landar absolut under kategorin dubbelgenialiskt, en kycklinggryta där endast två av råvarorna hamnar under kniven och en passerar en press, allt som allt snackar vi ca 30 minuters matlagning tills middagen står på bordet. Kycklinggryta 2 port. x Kycklinggryta 2 port 300 g kycklingfilé, i tjocka strimlor
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
1. Stek ca 500 g kycklingfiléer i 2 msk smör. Salta och peppra. 2. Häll över 2 dl hönsbuljong och koka upp. 3. Blanda 2 msk vetemjöl och 2 dl matlagningsgrädde och vispa ner i skyn
Dela lårfiléerna i tre till fyra delar. Bryn bitarna på båda sidor i matfett i en stor stekpanna. Tillsätt purjolök och vitlök och låt det fräsa med en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.