På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Lägg ut rödingfiléerna på en klädd plåt, pensla med olja och salta. Ta ut fisken och servera direkt tillsammans med potatis, kålrabbiblommor, forellrom, dill och krasse
Lägg ut rödingfiléerna på en klädd plåt, pensla med olja och salta. Ta ut fisken och servera direkt tillsammans med potatis, kålrabbiblommor, forellrom, dill och krasse
Skär den i strimlor och koka upp dessa i en kastrull tillsammans med grädden. Slå purjogrädden över pastan, fördela laxen i strimlor över pastan tillsammans med rom
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.