Ingredienser Portioner. 4 300 g kycklingfilé 1 msk olivolja 2 msk riven ingefära 1 hönsbuljongtärning (1 tärning = 2 msk kycklingfond) 3/4 dl basmatiris 4 dl vatten 500 g djupfrysta wokgrönsaker 400 ml kokosmjölk salt och peppar färsk koriander 1 lime Till servering bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Har hittat en blogg som ger mig massor med inspiration och tips gällande matlagning. Även om jag inte äter direkt LCHF längre är det massor med fina recept
Asiatisk fläskgryta med mex-krydda och färskpotatis uppskattades av såväl barn, vuxna och gäster. Detta recept på fläskytterfilé i kokosmjölk med TexMex-kryddning
Tillsätt currypasta och rör om så att den blandar sig med mjölken. Skär bönorna i bitar och tillsätt dem tillsammans med skivad chili och kaffir limeblad
Här kommer i alla fall en fräsch kycklingsoppamedasiatiska smaker och och mycket grönsaker. Krydda med salt och svartpeppar och låt sedan löken fräsa med en minut innan du tillsätter morötter, champinjoner, sambal oelek och strösocker och låter fräsa en minut
Jag lagar idag vit bönsoppa med salamichips och bjuder er på receptet på förra veckans goda soppa. Det är en mycket enkel soppa att tillaga och med rikligt med råa grönsaker, känns det riktigt fräsch
fattar inte hur fort dagarna går, hinner ju inte med någonting. Eller jo, jag har hunnit med en hel del, som att fira far, måla färdigt matsalsstolarna, träna, hjälpa till med läxor, JOBBA, m
En het, värmande, krämig soppa medasiatiska smaker. Jag har till och med smygstartat att ”hösta” lite och lagar soppa, grytor och långkok var och varannan dag nu
Det här är en enkel, asiatiskkycklingsoppa som följt med mig sen jag flyttade hemifrån. En tom kha gai innehåller traditionellt en hel radda med fler ingredienser
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.