Blanda allt med vitkålen och krydda med färsk malen svartpeppar. Vitkålen är en god vintervän bland grönsakerna, den står sig fortfarande fint här hemma och jag kan äta av den varje vardag utan att bli less
Smaka av med salt och peppar. Rör ihop cremefraiche, majonäs och ketchup. Tärna skinkan och osten. Skär grönsakerna och lägg alla ingredienserna i en stor bunke eller skål
Blanda sesamolja, risvinägeroch strösocker med en nypa salt. Lägg machesallad, den krispigagurk-och rädissalladen, avokado samt marinerad lax på toppen
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.