Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Mangochutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mangochutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mangochutney
Köttfärssås medmangochutney. Låt steka med en liten stund tills kycklingen fått fin färg. Tillsätt mangochutney i grytor eller såser och det blir alltid succé
Det är en smakrik kycklinggrytamedmangochutney och curry som tillagas i ugn. Nu ska jag dela med mig av ett recept som jag åt hemma hos en vän häromdagen
Häll på grädde, creme fraiche, mangochutney, sweet chilisås, soja och smaka av med salt och peppar. Lite kylskåpsrensning på kvällskvisten ledde fram till denna rätt med goda smaker
Idag var det bråttom med maten eftersom Isaks hockeyträning börjar redan kl. Det blev kycklinggryta och pasta eftersom jag vill laga något som han tycker är gott så att han inte tränar 1,5 timme på tom mage. Kycklinggrytamedmangochutney 3 kycklingfiléer 1 pkt bacon 1 paprika 1 liten burk champinjoner 0,5 dl mangochutney 1 tsk sambal oelek 1 msk kycklingfond 0,5 ask philadelphiaost 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten Skär kyckling, bacon och paprika i bitar. 0,5 dl mangochutney
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.