Tillsätt kycklingfond ochapelsinjuiceoch fyll på med vatten så att det nästan täcker kycklingen. Bryn kycklingdelarna och vitlöken i en stekpanna med olivolja
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lite surf på Allt om Mat och det blev en variant på en kycklinggryta jag hittade där. Lätt att göra också och inte särskilt tidsödande, en gryta behöver inte ta lång tid, speciellt inte med kyckling
Det var en kycklinggrytamed bacon ochchampinjoner. Jag åt kycklinggrytanmed en sallad. Lägg lök- och svampröran ovanpå kycklingen och toppa med baconet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.