Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Om du, precis som jag, gillar vitlök, basilika och soltorkad tomat så måste du testa detta
Kall sås med parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås med citron och basilika (se här)
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket och med enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt
Jag hade klyftpotatis till, men det går ju även bra med ris eller pasta. Finhacka vitlöken. Krydda med grillkrydda på ena sidan och svartpeppar på den andra
Långskurna skivor av kycklingfiléermed citronsåscréme serverat med pommes frites och toppat med räkor snabbkokta i vin, chili och vitlök garnerat med citrontimjan
Snitta kycklingfiléerna på mitten och fyll med skivad mozzarella och hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléerna tillsammans i dess sås med potatis/ris och sallad
Lägg i vitlöken och kycklingfiléerna. I torsdags förra veckan i vårt e-nyhetsbrev gick receptet på de här smarriga kycklingfiléerna ut lagom till helgens middagsplaner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.