Dela kycklingfiléerna längsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan istrimlor. För ett tag sen så sprack våran diskbänk som var i trä och det funkar ju inte att ha det så, så nu efter jul så beslöt vi oss för att ta tag i det
Dagens middag hemma hos oss. Köttbullar i en gräddig brunsås, det är så gott. När köttbullarna får liggai såsen och småputtra en stund så tycker jag att både såsen och köttbullarna får extra god smak
Lägg ner kycklingfilén och blanda runt. En fantastisk god sås som gör hela den här kycklingrätten. Med en önskan från en mormor till två barn på min förskola där jag jobbar så får hon och du ta del av mitt recept, bra va
Skär en skåra/ficka längs med kycklingfiléerna och peta infyllningen. Såsen till den här kycklingenblir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon
Dela kycklingfiléni tre längder och skär även ut innerfilén. Det blev kyckling över efter pajen jag lagade i fredags så jag lagade en av minafavoritkycklingrättertill söndagskvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.