Kycklingmarinad. Denna kycklig satay är ett måste att testa, det blir såå himla gott. I samma panna steker du sen skivad vitkål i olja och kycklingspadet
Kyckling. Skär kycklingen i ganska små bitar. Stek kycklingen i omgångar. 600 gram kyckling ( file eller lårfile). Servera med ris 600 gram kyckling ( file eller lårfile)
Servera till kycklingspett, sås och ris. Skär kycklingen i 1 cm breda strimlor. Trä upp kycklingen på spett och pensla på marinaden och låt stå i 15 minuter. Stek eller grilla kycklingspetten ca 3 minuter per sida. 300 g kycklingfilé
När vi reste runt i Thailand i två månader så gick jag på flera matlagningskurser och lärde mig laga fler thailändska maträtter, bland annat kycklingsatay (kyckling i jordnötssås)
Servera till kycklingspett, sås och ris. Skär kycklingen i 1 cm breda strimlor. Trä upp kycklingen på spett och pensla på marinaden och låt stå i 15 minuter. Stek eller grilla kycklingspetten ca 3 minuter per sida
) P tog (med få undantag) kycklingsatay söndag efter söndag och jag var aldrig någt stort fan. Hemligheten med kycklingen tror jag är att ha lite kyckling på varje spett för att få dem riktigt saftiga och smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.