Jag lagade en kycklinggrytamed paprika och lök. Skär kycklingen i strimlor. Krydda med salt och peppar, lägg i paprikan, löken och vitlöken och fräs lite till
Det här receptet har funnits med mig i tio år och funkar än. Själv brukar jag lägga på endast tomatsås, riven mozzarella och skivade champinjoner innan ugnen och sedan lägger jag på resten efteråt, men det är en smaksak
Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléernaoch krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Bryn kycklingen så att den får lite färg. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
4 900 g färsk potatis 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 3 dl äppelcider 4 kycklingfiléer 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar majsstärkelse (Maizena) 1 rött äpple 1 rödlök 200 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.