30 minuter
tills pancettan är gyllene och spröd. Sänk värmen till 175° och fortsätt steka vidare 30 minuter Stäng av ugnen och låt kycklingen ligga kvar ytterligare
Gnid in kycklingfiléernamed örter och lägg på en ugnsplåt. Servera kycklingenmed salladen. Jag hade planerat för kycklingoch var lite osäker på om det skulle gå hem
svalnat, tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda, eller så kan ni dela. kyckling. med ris men jag äter inte ris, mest för att det innehåller för mycket
Varva kyckling- och mozzarellaskivor på ett uppläggningsfat med liten kant. Ännu en rätt från påskbordet är den här sötsyrliga kyckling- och mozzarellakombinationen som gjorde succé
Men bara för det ska man inte äta torr och tråkig mat eller kyckling utan smak för ni som har följt mig och mina lekar vet hur allergisk jag är mot smaklös och tråkig mat, även om jag ”bara” lagar till mig själv
Salta och peppra och lägg på rikligt med salviablad. Stek pancettan i lite olivolja i en stekpanna. Rulla ihop filéerna och lägg dem i en ugnssäker form
Ochkycklingmed salvia är en oslagbar kombination. Skiva vitlöksklyftorna i tunna skivor och lägg i bland den stekta kycklingen tills de har fått lite färg
Plocka loss köttet från kycklingenoch. av osten och krydda såsen med salt, peppar och muskot. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och vispa ner mjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.