Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Så idag blev det ”Kyckling fylld medchilioch vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
I istret eller oljan stek på kyckling på medelvärme tills den börjar bli "vit". Kyckling. Wokad medchili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
Salta kycklingfiléernaoch bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg över kycklingen i såsen. Tvätta och skala apelsin och lime med potatisskalare
Kycklingmedchilioch curry tillsammans med couscous och en avokadoröra av keso. Att äta kycklingen varm är däremot jättegott och vill man göra det så kan man ta med den i en separat låda som den får värmas i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.