Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Häll över såsen med kött och svamp. Koka pastan och strimla baconet. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Milda och goda smaker, som lätt går att hotta till med lite mer krydda. Förra veckan improviserade jag ihop den här enkla pastasåsen medkyckling som hon fullkomligt slukade i sig
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i lagom stora bitar lägg i pannan, salta och peppra
Smaka av med salt och peppar. Vill du ha en tjockare sås, så red av med maizena eller mjölredning. Lägg tillbaka fileérna och låt det sjuda tills kycklingen är helt klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.