Kyckling i spansk tomatsås med stekt aubergine och padronchili
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • 1 förpackning passerade tomater , ca 400 g
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk honung
  • 2 msk olivolja extravergine
  • 2 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 600 gram kycklingfilé (er)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
  • 1 förpackning padronchili , ca 75 g
  • 4 dl ris
  • 1 st aubergine

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.